Amplificator Chitara Modeling 600 Wati - Kemper Profiler Power Rack

Amplificator Chitara Modeling 600 Wati - Kemper Profiler Power Rack

Kemper Profiler Power Rack
9.500,00 lei

Kemper profiler nu are are modele de amplificare predefinite ca urmare nu are un sound distinct. Modelul este profilul și fiecare profil este creat cu grijă de fiecare interpret setând amplificarea de referință și alegând combinația și poziționarea optimă de microfoane. Fiecare profil a trecut prin filtrul comparației și analizei al creatorului său. Fiecare profil va suna ca și când v-ați conectat chitara în același amp în condiția specifică de studio. Da, Prifel va reacționa în funcție de chitara și stilul de interpretare, la fel ca amplificatorul original.
îN STUDIO
Amplificatorul Profiler revoluționează etapele specifice sesiunii de înregistrări. Preluând profilurile unui rig microfonat,chitariștii pot pentru prima oară să se mute de la un proiect la altul și sa revină oricând pentru diverse adăugiri sau duble. Închirați un studio profesional pentru una sau doua zile pentru a crea cele mai bune profiluri ale amplificatorului. Înregistrați mai târziu în proiectul dumneavoastră cu sunetul și senzația dorită mai devreme - fără sa fiți presați de timp și bani.
Think reamping … Nu ar fi grozav sa reînregistrați track-urile cu același sunet și răspuns mai târziu când deja lucrați la mixajul final fără sa refaceți setările doar pentru că producătorul dorește să lucreze la altă piesă?
PE SCENA
Prestația live solicită efortul inițial de a crea profilurile în timp ce înregistrați următorul hit. Aveți posibilitatea de a suna ca pe disc fără sa realizați un setup complex pe scenă. Veți suna mai bine ca înainte pe PA.
Nu este necesar sa amplificați cabinetul punând microfon la difuzor, sound-ul de cabinet prin microfon este imortalizat pe profil, astfel nu este necesar sa transportați un cabinet pe scenă. Colegii de trupă și inginerul de sunet vă vor mulțumi.
Totuși, probabil veți fi atras de energia brută a unui cabinet în sala de repetiții și pe scenă. Kemper Profiler este pregătit și pentru această situație. Puteți conecta cabinetul printr-un solid state sau un amplifcator pe lămpi, asigurat de mufă de monitor a amplificatorului Profiler. Anumite variante de Profiler autoamplificate dispun de un amplificator clasa D de 600W. Cabinetul virtual poate fi setat special pentru ieșirea din monitor pentru a preveni sunetul de amplificator sa treaca prin doua cabinete simultan. Cabinetul virtual este încă activ pentru ieșirile principale conectate la PA.
ACASA
Studiul la domiciliu este dificil pentru majoritatea chitariștilor. Amplificatoarele cu lămpi analog sună minunat doar la nivelul la care vecinul de la un km distanța se bucură de cele 10 minute de nebunie rock. Profiler sună bine la orice volum.
Conectați-l la sistemul audio disponibil sau la caști. Dispune de un efect dedicat pe nume "Space" ce va regla sunetul din casti în asa fel încât sa sune placut și sa nu vă afecteze auzul. Acompaniați-vă cu piesele favorite conectând MP3 player-ul la mufa auxiliară amestecând cu semnalul amplificatorului.
REMOTE PEDALBOARD
Pedala Kemper Profiler Remote este esențială pentru controlul amplificatorului Profiler. vă permite controlul, administrarea sau programarea sunetelor fără să aveți cunoștințe despre MIDI sau să parcurgeți date criptate și complicate. Cinci butoane vă permit să accesați cinci programe (rigs) și puteți trece de la un program la altul printr-un sistem bank. Există butoane specifice pentru accesarea acordorului, metronom și activarea programului inovator Looper Efect.
Pedala poate fi conectată de amplificator prin intermediul unui cablu de rețea (Ethernet) fără să fie nevoie de o altă sursă și pentru alimentare. Cablul are 7 m și poate fi utilizat și un cablu mult mai lung.

SPECIFICATII TEHNICE

Amplificator
Da
12 benzi
Nu
Amplificator putere rack
6kg
1 x 6.35mm, 1 x Coaxial, 1 x 6.35 (Alternative In), 1 x 6.35 (Return), 1 x XLR (Return)
1
600W
Da
Solid State
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.