Amplificator Chitara - Vox Adio Air GT
Amplificator Chitara - Vox Adio Air GT
Amplificator Chitara - Vox Adio Air GT
Amplificator Chitara - Vox Adio Air GT

Amplificator Chitara - Vox Adio Air GT

Vox Adio Air GT
1.300,00 lei

Desi este compact si usor in masa, Vox Audio este echipat cu un amplificator de putere mare de 50W. Transmite un volum ridicat ce depaseste asteptarile unui amplificator de marimea si clasa sa. Cele doua difuzoare de 3 toli ofera o experienta sonora inedita. Deoarece dispune de o putere mare, Audio este eficient atat pentru studiu la domiciliu cat si pentru un concert.

Vox Audio dispune de tehnologia tip VET (Virtual Elements Technology). In locul unei imitatii sonore a sunetului amplificatorului original, VET este unic prin componente si design al circuitului. Fara sa se bazeze exclusiv pe urechile inginerilor individuali, fara sa fie influentat de conditia unei unitati specifica, VET reproduce caracteristicile amplificatorului original. Este chipat cu un DSP de mare performanta pentru a asigura calitatea ridicata a sunetului. 
Algoritmii distorsului de pe Audio Air GT au fost imbunatatiti in asa fel incat sa vi se transmita si cele mai fine atingeri ale penei.

Din cele 11 modele de sunete de amplificator, Audio include si tonul AC30 alaturi de o varietate de sunetele high-gain si clean. Modelele au fost setate cu grija pentru a putea beneficia de potentialul Audio compact la maxim. Utilizand soft-ul Tone Room, puteti alege din 23 de modele de amplificator. Doar cu aceasta unitate va puteti bucura de o varietate mare de sunete de la classic vintage la modele mai scumpe.

O gama completa de efecte este de asemenea disponibila: patru efecte tip modulare, precum chorus si tremolo (FX1) si patru timpuri de efecte tip ambience, precum delay si reverb (FX2). Potrivit caracteristicilor difuzoarelor stereo ale amplificatorului, dispune si de efecte de calitate tip stereo pe care puteti utiliza simultan trei efecte cu tot cu noise reduction. Utilizand soft-ul Tone Room puteti alege din 19 tipuri de efect: 11 pentru FX1 si 8 pentru FX2.

Prin intermediul soft-ului Tone Room editor/librarian puteti alege dintr-o selectie mai bogata de modele de amplificatoare si efecte si va permite sa profitati de potentialul maxim al Audio personalizand setarile din egalizator. Puteti salva pana la opt tonuri si efecte personalizate. Tone Room functioneaza pe platformele Windous, Mac, iOS si Android.


Audio Air dispune si de Bluetooth MIDI ca sa puteti controla parametrii prin wireless fara efort si sa va personalizati sunetul folosind gadgetul preferat.

SPECIFICATII TEHNICE

Vox
360 x 165 x 163 mm
Delay, Reverb, Modulation
Combo
2 x 8 in
2.9 Kg
INPUT Jack, AUX IN Jack, PHONES Jack, USB (Tip B) Port
1
50W
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.