Amplificator Chitara - Vox VT100X
Amplificator Chitara - Vox VT100X
Amplificator Chitara - Vox VT100X
Amplificator Chitara - Vox VT100X

Amplificator Chitara - Vox VT100X

Vox VT100X
1.600,00 lei

Amplificatorul Vox VT100X dispune de specificatii inovatoare si suna mai bine ca oricand! Utilizand tehnologia VET (Virtual Element Technology), care se bazeaza pe o analiza a componentelor si circuitelor, amplificatoarele VTX produc un sunet precis si realistic. 

Amplificatorul Vox VT100X dispune de specificatii inovatoare si suna mai bine ca oricand! Utilizand tehnologia VET (Virtual Element Technology), care se bazeaza pe o analiza a componentelor si circuitelor, amplificatoarele VTX produc un sunet precis si realistic. Aceste amplificatoare sunt dotate cu lampa preamp Valvetronix. Acest design al preampului incorporeaza circuitul analog autentic pentru a putea obtine ajustarile tonale subtile si nuantele distinctive ale amplificatoarelor cu lampi. Alaturi de circuitele specifice, amplificatoarele VTX dispun de un cabinet complet sigilat si bass-reflex conceput pentru a transmite o rezonanta uimitoare. Depasiti orice orice bariera a sunetului utilizand soft-ul de editare VOX Tone Room ce va permite sa personalizati efectele si sunetele pentru a crea un sunet pe gustul dumneavoastră!

Amplificatoare VTX sunt echipate cu un port USB pentru a va putea conecta cu un PC, Mac sau chiar iOS sau Android pentru a putea lucra cu soft-ul de editare Vox tone Room.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.