• La reducere!
  • -5%
Fender CD-60 All Mahogany [Pachet Music Hill]

Set chitara acustica Fender CD-60 All Mahogany

FENDER-MH-PK3
803,70 lei 846,00 lei -5%

Chitară

Fender CD-60 este cea mai vândută chitară acustică fabricată de Fender. Acum este disponibilă și în construcție integrală din mahon. Chitara acustică Fender CD-60 All Mahogany are caracteristici pe care te aștepți să le găsești pla instrumente mult mai scumpe: corp din mahon, bridge de palisandru, 20 de taste, tijă de reglare a gâtului cu dublă acțiune și cheițe turnate. Acest model este cel mai bun raport calitate/preț.

Husă

Husa Soundsation SBG-10-AG, pentru chitara acustică este prevăzută cu două compartimente auxiliare, perfecte pentru depozitarea cabluriolor, partiturilor și accesoriilor dumneavoastă. Husa este prevăzută și cu bretele pentru a fi transportată ușor, tip rucsac, cu material impermeabil și fermoare de calitate.

Tuner

Tuner-ul oferit de Soundsation, denumit CCT-20 este cromatic rotativ și se poate prinde pe instrument rapid cu un cu un simplu clip ușor. Dispune de un ecran iluminat LED perfect vizibil. Tunerul vă permite să acordați instrumentul chiar dacă acesta nu este amplificat.

Corzi

Corzile EJ26 Custom Light pentru chitara acustica de la DAddario contin un autentic aliaj din fosfor si bronz care mentine flexibilitatea si tonul cristalin un timp indelungat de cantat.

Curea + Capodastru Boston + 5 pene Soundsation

Seturi/ Pachete
Chitara Acustica
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.