• La reducere!
  • -5%
Yellowstone DNC-BK [Pachet Music Hill]

Chitară

Yellowstone DNCE este o chitară electro-acustică cu tuner doză Piezo incorporat. Chitara este realizată din lemn de molid bine rezonant ce oferă multe sunete armonice. Acest instrument are incorporat și un pre-amplificator cu posibilități de ajustare a sunetului, atât pe scenă, cât și în studio. Finisajele exterioare și debitările chitarei dau un aspect elegant și unul dintre cele mai bune rapoarte calitate/preț.

Husă

Husa Soundsation SBG-10-AG, pentru chitara acustică este prevăzută cu două compartimente auxiliare, perfecte pentru depozitarea cabluriolor, partiturilor și accesoriilor dumneavoastă. Husa este prevăzută și cu bretele pentru a fi transportată ușor, tip rucsac, cu material impermeabil și fermoare de calitate.

Tuner

Tuner-ul oferit de Soundsation, denumit CCT-20 este cromatic rotativ și se poate prinde pe instrument rapid cu un cu un simplu clip ușor. Dispune de un ecran iluminat LED perfect vizibil. Tunerul vă permite să acordați instrumentul chiar dacă acesta nu este amplificat.

Corzi

Corzile EJ26 Custom Light pentru chitara acustica de la DAddario contin un autentic aliaj din fosfor si bronz care mentine flexibilitatea si tonul cristalin un timp indelungat de cantat.

Curea + Capodastru Boston + 5 pene Soundsation

Seturi/ Pachete
Chitara Acustica
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.