• La reducere!
  • -5%
Squier Fender SA-105 Natural [Pachet Music Hill]

Chitară

Squier Fender SA-105 este o chitară acustică plăcută ca sunet, cu o rezonanță plină și vibrații plăcute. Aceasta dispune de un luciu top basswood natural, pe spate și lateral cu o claviatură de culoare închisă-pătat elegantă între bara pentru degete și bridge. Acest tip de lemn este foarte durabil și oferă mulți ani de performanță. Valoarea și tonul s-au alăturat împreună unei companii care fabrică instrumente muzicale de peste 60 de ani - Fender.

Husă

Husa Soundsation SBG-10-AG, pentru chitara acustică este prevăzută cu două compartimente auxiliare, perfecte pentru depozitarea cabluriolor, partiturilor și accesoriilor dumneavoastă. Husa este prevăzută și cu bretele pentru a fi transportată ușor, tip rucsac, cu material impermeabil și fermoare de calitate.

Tuner

Tuner-ul oferit de Soundsation, denumit CCT-20 este cromatic rotativ și se poate prinde pe instrument rapid cu un cu un simplu clip ușor. Dispune de un ecran iluminat LED perfect vizibil. Tunerul vă permite să acordați instrumentul chiar dacă acesta nu este amplificat.

Corzi

Corzile EJ26 Custom Light pentru chitara acustica de la DAddario contin un autentic aliaj din fosfor si bronz care mentine flexibilitatea si tonul cristalin un timp indelungat de cantat.

Curea + Capodastru Boston + 5 pene Soundsation

Seturi/ Pachete
Chitara Acustica
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.