• La reducere!
  • -5%
Yosemite DN-NT [Pachet Music Hill]

Chitară

Chitara Soundsation Yosemite este una dintre cele mai potrivite alegeri pentru cei care sunt la început de drum. Acest model de chitară este prevăzut cu un set de chei capsulate, potrivite pentru utilizarea îndelungată și pentru un acordaj stabil.

Materialele folosite pentru construcția aceastei chitare sunt atent selecționate și bine  rezonante, astfel încât acest instrument are un sunet plăcut și echilibrat.

Husă

Husa Soundsation SBG-10-AG, pentru chitara acustică este prevăzută cu două compartimente auxiliare, perfecte pentru depozitarea cabluriolor, partiturilor și accesoriilor dumneavoastă. Husa este prevăzută și cu bretele pentru a fi transportată ușor, tip rucsac, cu material impermeabil și fermoare de calitate.

Tuner

Tuner-ul oferit de Soundsation, denumit CCT-20 este cromatic rotativ și se poate prinde pe instrument rapid cu un cu un simplu clip ușor. Dispune de un ecran iluminat LED perfect vizibil. Tunerul vă permite să acordați instrumentul chiar dacă acesta nu este amplificat.

Corzi

Corzile EJ26 Custom Light pentru chitara acustica de la DAddario contin un autentic aliaj din fosfor si bronz care mentine flexibilitatea si tonul cristalin un timp indelungat de cantat.

Curea + Capodastru Boston + 5 pene Soundsation

Seturi/ Pachete
Chitara Acustica
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.