• La reducere!
  • -5%
Takamine GC1CE-NAT [Pachet Music Hill]

Set chitara electro-clasica Takamine GC1CE-NAT

TAKAMINE-MH-PK1
1.364,20 lei 1.436,00 lei -5%

Chitară

Takamine GC1CE este o chitară electro-clasică ce vă pune la dispoziție un sunet plin și echilibrat. Gâtul din mahon și tastiera din palisandru sunt foarte comode. Împreună cu sistemul de preamplificare TP-E cu acordor incorporat, completează cu desăvârșire această chitară clasică, destinată celor care sunt foarte atenți la finanțele personale.

Husă

Husa Soundsation SBG-10-AG, pentru chitara acustică este prevăzută cu două compartimente auxiliare, perfecte pentru depozitarea cabluriolor, partiturilor și accesoriilor dumneavoastă. Husa este prevăzută și cu bretele pentru a fi transportată ușor, tip rucsac, cu material impermeabil și fermoare de calitate.

Tuner

Tuner-ul oferit de Soundsation, denumit CCT-20 este cromatic rotativ și se poate prinde pe instrument rapid cu un cu un simplu clip ușor. Dispune de un ecran iluminat LED perfect vizibil. Tunerul vă permite să acordați instrumentul chiar dacă acesta nu este amplificat.

Corzi

Corzile EJ26 Custom Light pentru chitara acustica de la DAddario contin un autentic aliaj din fosfor si bronz care mentine flexibilitatea si tonul cristalin un timp indelungat de cantat.

Curea + Capodastru Boston + 5 pene Soundsation

Dimensiuni
4/4
Seturi/ Pachete
Chitara Clasica
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.