Pedala Delay Korg SDD-3000
Pedala Delay Korg SDD-3000
Pedala Delay Korg SDD-3000
Pedala Delay Korg SDD-3000

Pedala Delay Korg SDD-3000

SDD-3000
1.700,00 lei

Aceasta pedala inglobeaza toata functionalitatea efectului de rack intr-o solutie compacta, usoara si puternica

  • Efectul de delay pentru rack SDD-3000 care a aparut in anul 1982 a cucerit lumea delay-urilor digitale gratie caracterului sau sonic de neegalat. Efectul clasic de delay este central sunetului de chitara al unora dintre cele mai cunoscute trupe rock din toate timpurile, trupe care isi datoreaza sunetul in mare parte efectului SDD-3000. Acest efect de la Korg a fost forta motoare a nenumarate piese celebre de-a lungul anilor.

    Aceasta pedala inglobeaza toata functionalitatea efectului de rack intr-o solutie compacta, usoara si puternica. Korg SDD-3000 Pedal prezinta un preamplificator cu headroom amplu, un circuit de filtrare care modifica sunetul de feedback si mai multe modulatii waveform care va pun la dispozitie o bogata varietate de efecte de delay; acopera cele mai importante elemente disponibile la clasicul SDD-3000.

    Pe langa specificatiile cu care s-au invatat utilizatorii de SDD-3000, aceasta pedala va ofera noi functii precum opt tipuri de delay, capacitate imensa de delay, de pana la 4000 de milisecunde, modulatie waveform selectabila, intrare si iesire stereo si compatibilitate MIDI. Interfata a fost de asemenea adaptata astfel in sa fie extrem de prietenoasa fata de utilizator.

Efect
Delay
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.