Casio AP-260BKC7 Celviano - Pian Digital

Casio AP-260BKC7 Celviano - Pian Digital

AP-260BKC7
3.500,00 lei

Seria de piane digitale Celviano este potrivita celor ce doresc experienta autentica de grand piano.

Seria de piane digitale Celviano este potrivita celor ce doresc experienta autentica de grand piano. Design-ul traditional al AP-260 inmagazineaza noile sunete stereo grand piano si un model de functionare al claviaturii nou conceput. Fiecare nunanta si detaliu al sunetului este capturat datorita noii tehnologii tri-sensor spring less hammer action al celor 88 de clape de pian.

Sunet de pian

Sunetele de grand piano ale AP-260 transmit un nivel de expresie si realism fara precedent. Pentru mai mult realism, AP-260 simuleaza sunetul tip open strings cand damper-ul este activat cu pedala utilizand Acoustic Resonance DSP

Caracteristici educationale

Pianul Casio AP-260 este dotat cu 18 tonuri ce pot fi suprapuse sau separate pe partea drapta sau stanga a clapei. Este dotata cu o librarie de 60 de cantece ce pot fi studiate la orice tempo utilizand iesirile de casti sau sistemul intern de amplificare. Modul Duet al Celviano va permite utilizarea simultana a clapei de elevsi profesor.

Tehnologie avansata

Pentru a beneficia de o exeperinta completa, AP-260 dispune de o polifonie de 128 de note, suficienti cai putere pentru cele mai solicitante pasaje muzicale alaturi de abilitatea de a suprapune sunetele si a utiliza pedala damper. AP-260 se poate conecta usor la computer prin intrarea USB fara sa fie nevoie de instalare a vreunui driver.

Acompaniament

Pianul dispune de inregistrari audio de calitate inalta a unor 10 concerte live. Pianistii pot acompania inregistrarile si se pot bucura de senzatia participarii la un concert grandios.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.