Korg G1 Air Brown - Pian Digital

Korg G1 Air Brown - Pian Digital

G1
6.000,00 lei

Cu un sunet detaliat și o dinamică desăvârșită, noul G1 oferă pianiștilor posibilități nemărginite în interpretarea muzicală.

Cu un sunet detaliat și o dinamică desăvârșită, noul G1 oferă pianiștilor posibilități nemărginite în interpretarea muzicală. KORG a creat un pian unic datorită noii tehnologii derivate din motorul de sunete al mult premiatului pian KRONOS, care combinat cu o nouă claviatură configurată la perfecție, oferă pianistului un răspuns perfect de la pianissimo la fortissimo. Datorită tehnologiei avansate, cei de la Korg au reusit să comprime totul într-o carcasă subțire și cu un desigin futurist fără a face compromisuri de la calitate. Experimentați noul pian G1 si vă veți schimba pentru totdeauna părerea despre pianele digitale.

Trei dintre cele mai importante tonuri de pian

Cele trei tonuri de pian de pe modelul G1, se bazează pe cele mai faimoase piane din lume, fiecare cu caracterul său unic. Nici un fabricant nu face piane ce intocmește nevoile fiecărui pianist. KORG a selectat trei piane renumite a producătorilor din Germania, Austria și Japonia. Acum puteți trăi experienta unu sunet complet si dieferit a celor trei piane în casa dumneavoastră.

Pianul German

Probabil cel mai recunoscut ton și cea dintâi alegere este cea a pianului german, caracterizat printr-un sunet deschis, bas rotund și puternic.

Pianul Austriac

Instrument cu o veche tradiție, pianul austriac oferă un ton cald și un sunet colorat.

Pianul Japonez

Pianul japonez este caracterizat printr-un sunet dinamic și este folosit într-o varietate de genuri muzicale, de la muzică clasica la jazz și pop.

Sunet semplat pentru un realism extraordinar

Noul KORG G1 analizează mai mulți parametri dinamici pentru a oferi un sunet cât mai apropiat de pianul clasic și selectează permanent samplerele de pian. De la delicatul pianissimo la puternicul fortissimo dinamica este realistica și se reflectă în sunetul său.

Rezonanta Damper-ului

Pianele de pe G1 recrează realistic rezonanta damper-ului, efect ce este realizat la pianele acustice de rezonanță corzilor când pedala este acționată (caracteristică pe GP1/2, AP1/2 și JP1/2)

Rezonanta Corzilor

La un pian acustic corzile rezonează în mod natural atunci când pedala de damper nu este acționata. Rezonanța corzilor este o caracteristică esențială a celor trei piane de concert care au fost integrate in KORG G1.

Simulare Key-off

Key-off simulează sunetul produs atunci când degetele sunt ridicate de pe claviatură.

Suport Bluetooth audio

Conectați un dispozitiv cum ar fi un smarthphone prin intermediul bluetooth la G1 AIR și bucurați-vă de interpretarea pieselor favorite. Puteți folosi această funcție pentru a tranforma pianul intr-un sistem audio atunci când nu este utilizat.

Sofisticat si cu un design elegant

Aducând un omagiu pianului tradițional, noul design înnobilează pianului G1 și îl ridică deaspura tuturor respectând forma clasică dreptunghiulară. Design-ul contemporan este accentuat prin picioare cu linii curbe, grosimea sa de numai 29 de cm, pianul G1 poate fi poziționat aproape oriunde. Claviatura este protejată de capac ce se transformă în suport de partituri când este deschis. KORG G1 este dispinibil in trei nuanțe de culori negru, alb și maro.

Claviatura RH3 ofera o experienta desavarsita

Claviatura RH3 este o claviatură de pian grea ce simulează foarte bine experiența unei claviaturi de pian clasic, cu o apăsare mai puternică pe parte e bas și cu cât urcăm în registru o apăsare mai fină. Răspune extraordinar de bine, chiar si atunci când notele sunt reperate foarte repede, în timp ce expresiile dinamice rămân fidele chiar și la pasajele mai complicate. Controlul sensibilității claviaturiii poate fi configurat în 5 moduri: ușor (light) normal, greu (heavy), stabil și fix pentru a răspunde cerințelor dumneavoastră.
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.