Korg Havian 30 Pack - Pian Digital Cu Aranjor + Stativ

Korg Havian 30 Pack - Pian Digital Cu Aranjor + Stativ

30 Pack
6.900,00 lei

HAVIAN 30 va pune la dispozitie sunete de pian classic grand, upright, electric piano si o colectie bogata de sunete ale nenumarate instrumente muzicale, totul intr-un pian digital compact si elegant.

HAVIAN 30 va pune la dispozitie sunete de pian classic grand, upright, electric piano si o colectie bogata de sunete ale nenumarate instrumente muzicale, totul intr-un pian digital compact si elegant. Acesta a fost proiectat pentru a fi usor si distractiv de folosit, dar in acelasi timp sa nu faca niciun compromis atunci cand vine vorba de calitatea sunetului - exact ceea ce un muzician profesionist are nevoie. Claviatura hammer-action de inalta calitate ofera un raspuns precis si senzatia claviaturii unui grand piano.

Experienta unui pian acustic

Toate elementele acestui pian digital cu aranjor sunt proiectate sa va ofere o experienta cat mai autentica a unui pian acustic. Claviatura grea de inalta calitate simuleaza foarte bine claviatura unui pian acustic aducand un plus sentimentului de autenticitate. Sunetul de grand piano, inregistrat pe mai multe niveluri de dinamica, suna realist si natural. Apasand doar la jumatate pedala de sustain va permite sa obtineti un sunet cu o nuanta mai subtila.

Mai mult decat un grand piano

Pentru a completa colectia sunetelor de pian, a fost adaugat un upright intim, un honky-tonk evocativ si o paleta cuprinzatoare de piane electrice. Puteti folosi sunetul realistic de harpsichord pentru interpretari inspirate din istoria muzicii, sunet ce poate fi ajustat pentru a reflecta acordajele folosite in diferite perioade. De la ragtime la R&B, de la rock clasic la jazz modern, de la inceputurile orgilor electronice pana la ultimele slagare interpretate la pian, aveti totul aici - tot ce aveti nevoie pentru a interpreta muzica din orice epoca.

Ascultati sunetul natural

Procesoarele de efecte, calitate studio, asigura un sunet rafinat, de calitate profesionala. Fie ca ascultati prin difuzoarele incorporate cu un sunet bogat sau folositi casti, puteti sa fiti siguri ca veti avea o experienta auditiva excelenta!

O formatie care este gata oricand sa cante

Sunetele realistice sunt usor de gasit si folosit, iar numarul imens de ritmuri de acompaniament presetate din fabrica acopera toate genurile muzicale si aveti libertatea de a le modifica oricum doriti sau puteti crea altele de la zero.

Redati si creati melodii

Havian 30 poate reda melodii in format MID si MP3. Versurile si acordurile pot fi afisate pe ecran, iar orice melodie in format MIDI poate fi convertita intr-o partitura care poate fi de asemenea afisata pe ecran. Puteti sari in fata sa in spate la un anumit pasaj cu ajutorul markerelor, functie foarte utila daca doriti sa repetati pasaje pentru studiu sau la repetitii.

Puteti inregistra melodii MIDI folosind secventerul (Sequencer), sau prin apelarea rapida si facila a unui style pentru a inregistra o interpretare live. Orice interpretare poate fi inregistrata cu usurinta in formatul MP3 pentru a putea fi redata oriunde si oricand.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.