Korg LP-380 Rosewood Black - Pian Digital

Korg LP-380 Rosewood Black - Pian Digital

LP-380
4.400,00 lei

Pianul digital LP-380 se contopeste in aspectul camerei tale cu designul sau subtire si acum noua mult ceruta culoare. 

Pianul digital LP-380 se contopeste in aspectul camerei tale cu designul sau subtire si acum noua mult ceruta culoare. Gama LP-380 primeste noul model rosewood black (RWBK), ce confera o atmosfera deosebita si o scanteie de personalitate. Deosebitul finish woodgrain are o tenta inchisa si sofisticata ce va face sa va atasati imediat de el.

Experienta de pian clasic cu un aspect compact care da stil casei tale

Modelul Lp-380 ofera un sunet de pian clasic autentic cu un aspect compact. Capacul pianului are un aspect frumos si arata bine chiar si cand este inchis. Amplificatorul puternic si boxele redau sunetul de pian foarte real, in timp ce claviatura RH-3 ofera o experienta exact ca si la un pian clasic.

Fabricat in Japonia

Prestigiosul pian digital LP-380, cu recunoscuta claviatura RH-3, este construit cu mandrie in Kyoto, Japonia de catre mesteri cu o experienta vasta, dobandita in timp, prin productia unor intrumente muzicale de calitate inalta. Telul nostru este sa multumim clientul si suntem mandri sa producem piane de care muzicienii sunt extrem de multimiti si le vor folosii ani la rand.

  • •Aspect compact si modern
  • •Instrument muzical de inalta calitate produs de mesteri cu experienta in Kyoto, Japonia
  • •Sunete bogate si dinamice
  • •Sistem de amplificare puternic
  • •Claviatura RH3 (Real Weighted Hammer Action 3 “Actiune reala pe pargie cu ciocanele”)
  • •Sasiu, marime si greutate reduse
  • •Pedalier cu trei pedale
Aspect compact si modern
Aspectul pianului digital LP-380 a fost conceput pentru a se potrivii in decorul casei dumneavoastra. Numai 26 de centimetri adancime, este destul de ingust pentru a incapea oriunde. Capacul claviaturi este de lemn si este plat pentru a se integra cu restul mobilei atunci cand este inchis.
Pentru siguranta, capacul este dotat cu un mecanism de inchidere lenta pentru a evita trantirea lui.

Sasiul ingust a fost proiectat pentru o stabilitate mare. Claviatura RH3, trei pedale si difuzoare cu diamentul mare asigura o experienta superba si un sunet de pian bogat.

Sunete bogate de pian

Ca sa reproduca cat mai apropiat experienta unui pian clasic, sunetul se schimba intre patru tipuri de sampling-uri de pian. De la atingeri fine la crescendo-uri puternice, sunetul va raspunde realist. In special sunetele de pian clasic si pian grande reproduc real rezonanta sustain-ului atunci cand pedala de damper este apasata.

Sunete autentice de pian electric

Ca si producator de instrumente, Korg a pus accent pe sunetele de pian electric. Ele nu doar reproduc modul in care tonul raspunde la atingere, ci produc sunete sutile cand este eliberata clapa. Ofera sase variatii pe ton acoperind, pe scara larga, atat tonurile folosite in muzica pop a anilor 60 si 70 cat si tonuri consacrate din muzica soul.

30 de sunete de inalta calitate

Pornind de la pian si pian electric, sunt in total treizeci de sunete de inalta calitate. Exista si Layer Mode “posibilitatea de a suprapune doua sunete”, si Partner Mode, posibilitatea de a imparti claviatura in doua regiuni ca sa poate fi cantat de doua persoane deodata. Doua iesiri pentru casti. De asemenea sunt disponibile noua tipuri diferite de temperamente.

Trei efecte

Sunt trei efecte: brilliance seteaza cat de deschis sa fie tonul, reverb simuleaza reverberatia naturala a unei sali de concerte, iar chorul adauga maretie tonului.

Boxe si amplificator incorporat de mare putere.

Amplificatorul (2x 22W), cel mai mare din clasa lui, reproduce un ton bogat, cu multe tonuri joase, inalte cristaline si rezonanta superba. Doua difuzoare de diametru mare, 10 cm, sunt plasate in interiorul cabinetului, permitand sunetul sa rezoneze mai puternic si mai adanc. Pozitia lor in interior sub claviatura da impresia ca sunetul inveleste tot pianul, oferind o experienta reala, exact ca si la un pian clasic.

Claviatura RH3 (Real Weighted Hammer Action 3 “Actiune reala pe pargie cu ciocanele”)

Claviatura RH3 reproduce aceeasi experienta a cantatului ca si pe un pian acustic, cu un raspuns mai greu un registrul jos ce devine mai usor pe masura avansezi spre registrele superioare.
Exista si o functie de Key Touch Control, care va permite sa alegeti trei nivele de dinamica a sunetului produs de lovirea unei clape.

Sasiu si greutate redusa

Pentru o manevrabilitate mai usoara, modelul LP-380 a fost construit mai usor cu 5 kg in comparatie cu modelul anterior LP-350, facandu-l mai usor de transportat si mai sigur de montat.

Iesire de tip JACK

Pentru a conecta instrumentul la o linie de amplificare sau la un sistem de inregistrare pianul este dotat cu o iesire de tip JACK. (stereo mini-jack)

Performanta si Pedale Premium

LP-380 include pedalele ce sunt gasute in mod normal pe un pian acustic de concert.

Capabilitate MIDI

LP-380 este compatibil midi, standard-ul unificat pentru a transfera date intre instrumente muzicale electronice si calculatoare. MIDI permite dispozitivelor sa se controleze reciproc si permite ca LP-380 sa fie folosit ca si un modul de sunete.

Metronom

Metronomul incorporat iti permite sa ajustezi o varietate de paramentri

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.