Korg LP-380 Rosewood - Pian Digital

Korg LP-380 Rosewood - Pian Digital

LP-380
4.400,00 lei

Experienta autentica de grand piano cu un design modern care adauga stil casei dumneavoastraLP-380 va ofera un sunet superb de pian cu un design ergonomic si elegant. 

Experienta autentica de grand piano cu un design modern care adauga stil casei dumneavoastraLP-380 va ofera un sunet superb de pian cu un design ergonomic si elegant. Cabinetul flat-top arata grozav chiar si cu capacul inchis. Amplificatorul de putere mare si difuzoarele incorporate reproduc un sunet realistic de pian in timp de claviatura Korg de referinta, RH3, va permite o interpretare expresiva.

Caracteristici: Design elegant si compact Sunete dinamice si placute de pian acustic Etajul de amplificare puternic va permite un volum foarte mare Claviatura RH3 (Real Weighted Hammer Action 3) Sasiul, dimensiunea pachetului si greutatea au fost reduse Pedalier clasic cu 3 pedale care suporta functia half-pedaling Instrument de calitate inalta, fabricat de mestesugari experti din Kyoto, Japonia

Design elegantLP-380 este un pian digital proiectat astfel incat sa se potriveasca decorului casei dumneavoastra. Cu o adancime de doar 26 cm este suficient de ingust pentru a se potrivi oriunde. Capacul din lemn, care protejeaza claviatura, este plat pentru a se incadra elegant in peisaj chiar si atunci cand nu folositi pianul. Cu gandul la siguranta dumneavoastra, capacul foloseste un sistem de amortizare care asigura inchiderea usoara a acestuia. Sasiul ingust, proiectat cu stil, emana un sentiment de stabilitate. Claviatura RH3, pedalierul cu trei pedale si difuzoarele de mari dimensiuni asigura o experienta extraordinara in interpretare si un sunet bogat si clar de pian. Puteti alege intre doua finisaje care sa se potriveasca atmosferei din camera: negru sau alb.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.