Kurzweil KAG100 BP - Pian Digital

Kurzweil KAG100 BP - Pian Digital

KAG100
9.000,00 lei

Pianul Kurzweil KAG100 reprezinta o imbinare dintre un design grand piano elegant cu un finisaj minunat si un design modern al picioarelor.

Pianul Kurzweil KAG100 reprezinta o imbinare dintre un design grand piano elegant cu un finisaj minunat si un design modern al picioarelor. Va puteti bucura de o gama larga de selectii sonore, tonuri de pian acustic, electric, orgi si instrumente de orchestra. Interfata de control va permite acces facil catre toate functiile sistemului. Puteti alege sunetul de grand piano, puteti inregistra sau modifica functiile metronomului. Aveti optiunea de a va inregistra cantecele pana la 2 track-uri ce pot fi stocate intr-un stick USB. Pianul dispune de 100 de stiluri ce pot fi utilizate pentru a va acompania. Dispuneti de ritm, bass si acompaniament pentru acorduri - toate fiind declansate cand executati acorduri pe partea stanga a pianului. Aveti de unde alege daca doriti sa adaugati efecte digitale pentru a va personaliza interpretarea.


Pianul dispune de o colectie bogata de melodii pentru lectii si va puteti acompania cu cantece de pe tableta sau smart phone conectandu-va prin Bluetooth. Este dotat si cu un sistem de sunet stereo prin cele 4 difuzoare de 20W+15W ce va asigura un sunet bogat si clar. 

Pianul contine si trei pedale sostenuto, sustain si soft pedal.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.