Kurzweil MP20F Satin Rosewood - Pian Digital Claviatura Fatar

Kurzweil MP20F Satin Rosewood - Pian Digital Claviatura Fatar

MP20F
6.500,00 lei

Pianul digital Kurzweil MP20 este un produs cu un raport calitate-pret foarte bun care contine 200 dintre cele mai bune sunete create vreodata de catre profesionistii de la Kurzweil.

Pianul digital Kurzweil MP20 este un produs cu un raport calitate-pret foarte bun care contine 200 dintre cele mai bune sunete create vreodata de catre profesionistii de la Kurzweil.

DESIGN

Fuzionand pianul spinet traditional cu designul modern, MP-20 vine cu un finisaj clasic, elegant, o incinta special proiectata pentru bas profund si pentru o dispersie imbunatatita a sunetului, iar cu tweeterele plasate usor in spatele claviaturii se creaza un camp sonor stereo perfect optimizat pentru interpret, cat si pentru auditoriu. Panoul central, simplu si intuitiv, este asezat la unghi pentru vizibilitate sporita si usurinta in utilizare, iar capacul glisant, nu doar protejeaza clapele, ci arata extrem de elegant

SUNET

MP20 foloseste chip-urile de sunet Mara folosite exclusiv Kurzweil si arhitectura VAST pentru a crea unul dintre cele mai comode in interpretare si realistice piane. Semnalele digitale trec prin amplificatoare si sunt redate prin difuzoare special imperecheate pentru a produce un sunet superb si intim.

Paleta sonica a MP-20 prezinta celebrul ton Kurzweil Triple Strike Grand Piano impreuna cu o selectie bogata de instrumente de calitate inalta - piane electrice, orgi, orchestrale, tobe, basuri, suflatori, alamuri, percutie si altele - toate aceste tonuri va sunt disponibile pentru a crea productii muzicale complete in confortul propriei case.

MP-20 prezinta functiile de Split si Layering, foarte usor de folosit, care adauga o dimensiune noua interpretarii dumneavoastra in timp ce butoanele ”Favorite” va permit sa accesati instantaneu preset-urile si combinatiile dumneavoastra preferate.

CONTROL

Controlul excelent al pianului incepe cu actiunea claviaturii, iar MP-20 are una dintre cele mai bune claviaturi grele cu Graded Hammer-Action de la Kurzweil. Claviatura are greutatea gradata in 4 zone, de la cea mai mica greutate in registrul inalt, pana la cea mai mare greutate in registrul bas. Aceasta claviatura este special proiectata pentru a va oferi sentimentul interpretarii la un pian acustic.

Ca o completare, MP-20 vine dotat cu pedalierul standard al pianelor acustice, respectiv sustain, sostenuto si soft cu optiunea de a adauga o pedala de volum sau una de expresie pentru a facilita interpretarile dinamice.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.