Casio CDP-230R - Pian Digital -

Casio CDP-230R - Pian Digital

CDP-230
2.600,00 lei

Casio CDP-230R este un pian digital la un pret accesibil cu o paleta generoasa de sunete grozave si cu caracteristici imbunatatite fata de modelele anterioare.

Casio CDP-230R este un pian digital la un pret accesibil cu o paleta generoasa de sunete grozave si cu caracteristici imbunatatite fata de modelele anterioare. Cu privire la acompaniament, acest pian va pune la dispozitie 200 de ritmuri si vine cu un sistem de inregistrare integrat cu ajutorul caruia puteti stoca 5 melodii pe 6 piste. Casio CDP-230R prezinta functii adesea intalnite la un pian digital, precum Split, Layer si efecte. Pentru incepatori functia Lesson se va dovedi una foarte utila in acumularea de experienta in interpretare.

Desi acest pian digital este dotat cu o claviatura cu greutate gradata, precum cea a unui pian acustic, el cantareste doar 12 kg, asadar transportul acestuia este extrem de facil. In centrul consolei frontale veti observa un afisaj LCD cu fundal iluminat, extrem de usor de citit, iar pentru conectarea la un calculator aveti un port USB tip B.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.