Korg SV1-88-BK-ERP - Pian Digital

Korg SV1-88-BK-ERP - Pian Digital

SV1-88-BK-ERP
7.100,00 lei

Găzduit de o carcasă suplă cu margini rotunjite SV-1BK oferă o prezență scenică elegantă.

Găzduit de o carcasă suplă cu margini rotunjite SV-1BK oferă o prezență scenică elegantă.
Dotat cu butoane de control retro și cu un finisaj negru mat SV-1BK, rezultă un produs irezistibil pentru pianiști. Opțional, puteți beneficia de un stativ pliabil negru, împreună cu o geantă de transport cu role.
Să începem cu pianul. SV-1BK conține nu doar unul dar multiple sunete de pian, cum ar fi Grand Piano Japonez, Grand Piano German, o pianină veritabilă și altele. Apoi secțiunea a treia conține tonuri retro. Pianul de scenă Vintage SV-1 oferă un cumul de piane electro mecanice, cu tranzistori, cu bandă, analog și claviaturi retro, toate într-un singur instrument. Construit folosind tehnologia Korg RX (Real eXperience); fiecare sunet este reprodus cu cel mai mic detaliu, capturând întregul spectru și dinamica originalului. Dar pentru Korg acest lucru nu este suficient. SV-1BK oferă acces la pedalele de efect, amplificatoare, boxe dedicate și tehnici folosite în studio ce dau sunetelor strălucirea produsului original. Toate aceste echipări au făcut istorie și le veți avea disponibile la o simplă apăsare de buton.

Proiectat pentru performanță, utilizarea acestui instrument este o adevată plăcere. O data încercat veți înțelege de ce suntem atât de entuziasmați când vine vorba despre acest produs. RH3 Real Weighted Hammer Action (experieța clapei contrabalansate) este cea mai eficientă claviatură construita de Korg ce oferă senzație de siguranță în interpretare. Uitați de meniuri, bank-uri și programe. Uitați de privitul la display. Cu SV-1BK, aveți toate controalele la dipoziție pe panoul frontal, folosind potențiometre și butoane clar evidențiate pentru a avea acces rapid la sunetele pe care le căuțati. Puteți salva până la opt stetări favorite, la fel de simplu ca memorarea unui post de radio în sistemul audio al mașinii.

Mai mult de atât, Korg SV-1 oferă o variantă economică, de încredere, portabilă și fără costuri de întreținere la o colecție de instrumente retro. Forma lui (și opțional, stativul negru) definește SV-1 ca un instrument construit pentru a fi cântat; o prezență retro-chic ce reflectă caracterul instrumentelor originale.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.