Kurzweil KA110 - Pian Digital

Kurzweil KA110 - Pian Digital

KA110
3.300,00 lei

Claviatura Hammer Action - 88 de clape, claviatura de pian cu greutati, sensibilitate ajustabila.

Claviatura Hammer Action - 88 de clape, claviatura de pian cu greutati, sensibilitate ajustabila.

583 de Preseturi inspirationale din Fabrica - Bucurati-va de o gama larga de sectiuni de sunete acustice si electronice care contin piane, orgi, intrumente orchestrale, sintetizatoare si intrumente etnice traditionale.

230 de Stiluri pentru Auto-Acompaniament - Aveti implicit la dispozitie tipare interactive de acompaniament pentru o varietate de genuri muzicale, respectiv o intreaga formatie virtuala disponibila oricand. Creati aranjamente in timp real folosind fie mana stanga chiar si doar cu un deget prin functia EZ-Play, fie acorduri complete. Kurzweil KA-110 permite de asemenea un mod de utilizare "full-keyboard" in care acompaniamentul raspunde la semnalul intregii claviaturi.

Cabinet Modern cu Sistem de Sunet Integrat - Cabinetul modern in stilul unui pian de scena vine cu un stativ de partituri detasabil si un sistem de sunet cu 4 difuzoare. Sunteti astfel pregatit pentru orice situatie, fie acasa, fie in deplasare.

Control Simplu si Intuitiv - Panoul elegant de control si afisajul iluminat va ofera acces rapid la toate functiile de sistem.

MIDI Song Recorder - Folosind functia de inregistrare va puteti salva pana la 5 melodii proprii cu 6 piste fiecare (1 pista acompaniament si 5 piste melodie).

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.