Kurzweil MPS10F - Pian Digital Claviatura Fatar

Kurzweil MPS10F - Pian Digital Claviatura Fatar

MPS10F
3.400,00 lei

Kurzweil MPS10 prezinta 88 de sunete si performante folosite in laudata serie PC3. MPS10 include 10 sunete de pian acustic de talie mondiala ce incorporeaza sample-uri de la renumitul Kurzweil ”Triple Strike” Grand Piano.

*Pachetul nu contine stativ

Kurzweil MPS10 prezinta 88 de sunete si performante folosite in laudata serie PC3. MPS10 include 10 sunete de pian acustic de talie mondiala ce incorporeaza sample-uri de la renumitul Kurzweil ”Triple Strike” Grand Piano. In plus, Kurzweil a recreat 24 dintre cele mai apreciate piane electrice vintage si orgi semplate si modelate la un nivel uimitor de realistic. Mai aveti incluse si o multime de instrumente solo si orchestrale precum voci, coruri, chitare, chitare bas si tobe. De asemenea puteti folosi oricare dintre 78 de ritmuri de acompaniament care acopera o varietate bogata de stiluri.

Oricare dintre sunetele si ritmurile dumneavoastra preferate pot fi apelate instantaneu folosind unul dintre cele 3 butoane Favorite Preset. Prin secventerul ”Easy Play” inregistrarea melodiilor dumneavoastra se face extrem de usor si puteti stoca pana la 9 melodii in categoria User Presets. Puteti edita oricare dintre parametri precum sunete pentru canalul Layer 2, split, transpozitie, pitch,efecte de preset si sensibilitatea la atingere.

Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.