Lista de produse dupa marca THOMASTIK

Thomastik Alphayue - Corzi Vioară
Available
Corzi Vioara

Corzi Vioară Thomastik Alphayue

THOMASTIK
3008
110,00 lei
Combinând un preț imbatabil cu calitatea Thomastik-Infeld, corzile Alphayue au o suplețe și un ton colorat. Totodată au un răspuns instant, dezvoltând chiar și sunetul celor mai ieftine instrumente, aducând un plus de personalitate.
Thomastik Lakatos - Corzi Vioară
Available
Corzi Vioara

Corzi Vioară Thomastik Lakatos

THOMASTIK
3024
312,00 lei
Design creat special pentru Roby Lakatos. El este un celebru violonist maghiar cunoscut pentru stilul sau plin de virtuozitate în care combină muzica Gipsy, Jazz și Classic. Corzile îmbină perfect echilibrul, sunetul deschis și puternic dar și răspunsul prompt.
Thomastik Prazision - Corzi Vioară
Available
Corzi Vioara

Corzi Vioară Thomastik Prazision

THOMASTIK
3014
203,00 lei
Set corzi vioara Prazision, miez de otel. E otel cromat, A, D si G miez de otel matisat cu crom. Proprietati: corzile de vioara Prazision Thomastik-Infeld ofera un sunet stralucitor si intens. Sunt ideale pentru studentii care sunt in cautare de corzi rezistente la un pret accesibil. Light tension
Thomastik Spirit - Corzi Vioară
Available
Corzi Vioara

Corzi Vioară Thomastik Spirit

THOMASTIK
3010
108,00 lei
La fundamentul creării fiecărei corzi Spirit, stă o idee de bază: "a face muzică trebuie să aducă bucurie și plăcere". Violoniștii vor descoperi că Spirit este tot ce au nevoie pentru a produce un sunet distins pentru toate genurile muzicale. Corzile impresionează printr-un excelent balans pe toată întinderea lor, un timbru frumos, cald și strălucitor.
Thomastik Vision Solo - Corzi Vioară
Available
Corzi Vioara

Corzi Vioară Thomastik Vision Solo

THOMASTIK
3023
232,00 lei
Corzile Vision Solo folosesc o formulă tehnică avansată ce oferă o performanță excepțională. Ele conferă o căldură sunetului, combinată cu focusare, claritate și proiecție. Utilizând tehnologie avansată de producere a miezului sintetic, ele sunt gata de a fi folsite în maxim 1-2 ore. Oferă o stabilitate de acordaj, răspuns rapid și o durabilitate mărită...
Se afiseaza 1-15 din 15 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.