Curele chitara

Soundsation S10 Red [Curea] Soundsation S10 Red [Curea] 2
Available
Curele chitara

Curea chitara Soundsation S10 Red

S10-RED
28,00 lei
Material curea: nylon Material prindere chitară: piele Element ajustare: PVC Lățime: 50 mm Culoare: Roșie
Curea chitara bass RightOn! Straps Smooth Curea chitara bass RightOn! Straps Smooth 2
  • -14% / -14%
Available
Curele chitara

Curea chitara RightOn! Straps Smooth

RightOn! Straps-Smooth
234,78 lei 273,00 lei
Curea pentru chitara bass Smooth, fabricata din piele naturala bovina cu interior in microfibra si suport din latex de mare densitate, sistem de reglare al lungimii RAS. Terminatii din piele naturala bovina. Latime 8 cm, lungime ajustabila intre 95 si 153 cm, include suport pene chitara.
Curea pentru chitara Fiore
Available
219,00 lei
Curea pentru chitara Fiore realizata din catifea si decorata in relief cu motive florale, partea interioara in microfibra, suport in latex de mare densitate, terminatii in piele naturala de calitate superioara, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea pentru chitara Chess
Available
247,00 lei
Curea pentru chitara Chess realizata exclusiv din piele naturala bovina de calitate superioara cu un motiv grafic tip tabla de sah, terminatii in piele naturala de calitate superioara, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea chitara clasica RightOn! Straps Hook
  • -10% / -10%
Available
Curele chitara

Curea chitara clasica RightOn! Straps Hook

RightOn! Straps-Hook
98,10 lei 109,00 lei
Curea premium pentru chitara clasica realizata in material textil si microfibra cu suport din latex. 
Curea pentru chitara Cashmere
Available
219,00 lei
Curea pentru chitara Cashmere realizata din catifea si decorata in relief, partea interioara in microfibra, suport in latex de mare densitate, terminatii in piele sintetica, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea pentru chitara Bullets
Available
270,00 lei
Curea pentru chitara Bullets realizata exclusiv din piele naturala bovina de calitate superioara ornamentata cu cartuse, terminatii in piele naturala de calitate, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea pentru chitara Round
Available
225,00 lei
Curea realizata din material textil cu partea externa ce prezinta un design cu microperforatii de forma rotunda, partea interna in microfibra cu suport din latex de mare densitate (5 mm grosime), terminatii din piele si material textil, suport intern pentru pene, sistem de reglare a lungimii curelei RAS.
Curea chitara clasica RightOn! Straps Dual Hook
  • -10% / -10%
Available
Curele chitara

Curea chitara clasica RightOn! Straps Dual Hook

RightOn! Straps-Dual Hook
89,10 lei 99,00 lei
Curea premium pentru chitara clasica realizata in material textil si microfibra cu suport din latex. Terminatie metalica imbracata in piele sintetica. Culoare maro. Latime 2,5 cm si lungime reglabila intre 108 si 163 cm.
Curea pentru chitara Granada
Available
270,00 lei
Curea pentru chitara Granada realizata artizanal din piele naturala bovina de calitate superioara cu un motiv grafic elegant, partea interioara in microfibra si doua straturi de lycra, suport in latex de mare densitate, terminatii in piele naturala de calitate superioara, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene
Curea pentru chitara Venezia
Available
159,00 lei
Curea pentru chitara Venezia realizata cu materiale ecologice si tehnologie moderna, caracterizata de un design multicolor similar sticlei de Murano, cu suport in latex de mare densitate (5 mm grosime) si partea interioara in microfibra, sistem de reglare RAS, suport pentru pene incorporat, terminatii din piele sintetica si greutate redusa.
Curea pentru chitara Lys
Available
Curele chitara

Curea chitara RightOn! Sparks Lys

CLYSC
225,00 lei
Curea pentru chitara, realizata din material textil cu partea externa ce prezinta un design floral cu microperforatii in forma de floare de crin, partea interna in microfibra cu suport din latex de mare densitate (5 mm grosime), terminatii din piele si material textil, suport intern pentru pene, sistem de reglare a lungimii curelei RAS.
Curea pentru chitara Lima
Available
180,00 lei
Curea pentru chitara Lima realizata cu material textil cu motiv peruvian, partea interioara in microfibra si suport in latex de mare densitate, terminatii in piele naturala, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea pentru chitara Slim
Available
179,00 lei
Curea pentru chitara Slim realizata artizanal din piele naturala bovina de calitate superioara vopsita manual, cu suportul de umar in latex de mare densitate captusit cu microfibra si doua straturi de lycra, terminatii in piele naturala de calitate superioara, suport pentru pene.
Curea pentru chitara Viper
Available
159,00 lei
Curea pentru chitara Viper realizata cu materiale ecologice si tehnologie moderna, caracterizata de imprimeu textil tip piele de sarpe, cu suport in latex de mare densitate (5 mm grosime) si partea interioara in microfibra, sistem de reglare RAS, suport pentru pene incorporat, terminatii din piele sintetica si greutate redusa.
Curea pentru chitara Brian
Available
159,00 lei
Curea pentru chitara Brian eleganta si rafinata, realizata din velur cu un design tip amprenta, partea interna in microfibra si suport in latex, terminatii din piele naturala bovina.
Dunlop 7100 [Buton curea]
Available
Piese de schimb

Buton curea Dunlop 7100

7100
10,00 lei
Acest accesoriu este indispensabil și nu îți va lăsa chitara la greu. Șurubul de montare în lemn este inclus.
Curea pentru chitara Waves
Available
265,00 lei
Curea pentru chitara Waves realizata din material textil similar jeans, partea interioara in microfibra, lycra si suport in latex de mare densitate, terminatii in piele naturala si piele sintetica, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea pentru chitara Vintage
Available
270,00 lei
Curea pentru chitara Vintage realizata artizanal din piele naturala bovina de calitate superioara cu o linie simpla si eleganta, partea interioara in microfibra si doua straturi de lycra, suport in latex de mare densitate, terminatii in piele naturala de calitate superioara, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea pentru chitara Lady Luck
Available
159,00 lei
Curea pentru chitara Lady Luck realizata cu materiale ecologice si tehnologie moderna, caracterizata de un motiv inspirat din cartile de tarot, cu suport in latex de mare densitate (5 mm grosime) si partea interioara in microfibra, sistem de reglare RAS, suport pentru pene incorporat, terminatii din piele sintetica si greutate redusa.
Curea pentru chitara Elastic Curea pentru chitara Elastic 2
Available
135,00 lei
Curea pentru chitara sau bass, eleganta si rafinata, realizata in material textil si elastan, partea interna in microfibra si suport in latex, terminatii din piele naturala bovina.
Curea pentru chitara Valentino
Available
199,00 lei
Curea pentru chitara Valentino realizata dintr-un material textil cu motiv elegant si distins, partea interioara in microfibra si suport in latex de mare densitate, terminatii in piele naturala de calitate superioara, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Curea pentru chitara Tress
Available
249,00 lei
Curea pentru chitara Tress realizata artizanal din piele naturala bovina de calitate superioara vopsita manual, avand desenat un motiv geometric impletit, partea interioara in microfibra si doua straturi de lycra, suport in latex de mare densitate, terminatii in piele naturala de calitate superioara, sistem de reglare RAS, suport interior pentru pene.
Se afiseaza 1-30 din 84 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.