Corzi Vioara

D'addario Mi Kaplan - Coardă vioara
Available
Corzi Vioara

Corzi vioara D'addario Mi Kaplan

D'addario-kaplan
41,00 lei
Coarda Mi Kaplan redă sunetul bogat al unei corzi de oțel de calitate, placate cu aur. Coarda redă sunetul tradițional.
Lenzner Goldbrokat vioară 1/2 - Corzi vioară
Available
Corzi Vioara

Corzi vioara 1/2 Lenzner Goldbrokat

Lenzner Goldbrokat
46,00 lei
Corzi de oțel ideale pentru interpreții elevi sau studenți ce preferă corzile tari. Corzi pentru vioară 1/2 confecționate în Germania la Markneukirchen. 
D'Addario NS electric violin set - Corzi Vioară
Available
209,00 lei
Ccorzile D'addario NS sunt ideale pentru instrumentele electrice. Sunt create în parteneriat cu Neil Steinberger. Setul standard conține 4 corzi, coarda 5-a este separată.
D'addario Helicore - Corzi Vioară
Available
190,00 lei
Lucrate artizanal, corzile Helicore cu miez de oțel multi-catenat au un sunet cald, profund. Diametrul mic al corzilor conferă instrumentului un răspuns rapid, iar corzilor le oferă stabilitate și durabilitate.
D'Addario Prelude vioară 1/2 - Corzi Vioară
Available
103,00 lei
Set corzi pentru vioară 1/2 ce oferă un sunet cald. Corzile intră ușor în vibrație, sunt durabile și oferă o stabilitate bună a acordajului.
D'Addario Prelude vioară 4/4 - Corzi Vioară
Available
103,00 lei
Set corzi pentru vioară 4/4  ce oferă un sunet cald. Corzile intră ușor în vibrație, sunt durabile și oferă o stabilitate bună a acordajului.
Thomastik Vision Solo - Corzi Vioară
Available
232,00 lei
Corzile Vision Solo folosesc o formulă tehnică avansată ce oferă o performanță excepțională. Ele conferă o căldură sunetului, combinată cu focusare, claritate și proiecție. Utilizând tehnologie avansată de producere a miezului sintetic, ele sunt gata de a fi folsite în maxim 1-2 ore. Oferă o stabilitate de acordaj, răspuns rapid și o durabilitate mărită...
Thomastik Lakatos - Corzi Vioară
Available
312,00 lei
Design creat special pentru Roby Lakatos. El este un celebru violonist maghiar cunoscut pentru stilul sau plin de virtuozitate în care combină muzica Gipsy, Jazz și Classic. Corzile îmbină perfect echilibrul, sunetul deschis și puternic dar și răspunsul prompt.
Thomastik Alphayue - Corzi Vioară
Available
110,00 lei
Combinând un preț imbatabil cu calitatea Thomastik-Infeld, corzile Alphayue au o suplețe și un ton colorat. Totodată au un răspuns instant, dezvoltând chiar și sunetul celor mai ieftine instrumente, aducând un plus de personalitate.
D’Addario Zyex  A aluminiu - Corzi Vioară
Available
224,00 lei
Miezulsintetic al corzilor Zyex produce un sunetextrem de cald și bogat în armonice. Zyex este confecționat dintr-o nouă generație de materiale sintetice, ceea ce oferă o incredibilă stabilitate la utilizarea în condiții climatice deosebite.
Thomastik Spirit - Corzi Vioară
Available
Corzi Vioara

Corzi Vioară Thomastik Spirit

3010
108,00 lei
La fundamentul creării fiecărei corzi Spirit, stă o idee de bază: "a face muzică trebuie să aducă bucurie și plăcere". Violoniștii vor descoperi că Spirit este tot ce au nevoie pentru a produce un sunet distins pentru toate genurile muzicale. Corzile impresionează printr-un excelent balans pe toată întinderea lor, un timbru frumos, cald și strălucitor.
Pirastro Passione Solo - Corzi Vioară
Available
492,00 lei
Corzi cu sunet puternic si briliant. Intensitate medie si raspuns precis. Corzi fabricate manual (miez intestin).
Se afiseaza 1-30 din 44 produs(e)
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.