Ukulele Concert Korala Poly Uke PUC30-018

Ukulele Concert Korala Poly Uke PUC30-009

PUC30-009
175,00 lei
  • Seria Korala PUC-30 sunt ukulele realizate din policarbonat. Utilizarea de policarbonat evită problemele de gât cauzate de variațiile de temperatură si umiditate.

Ukulele Concert de la Korala PUC-30 (numit și "Poly Uke" sau "Korala Explore") este un instrument adevarat de la care veți obține mai mult decât plătiți. Trebuie doar să vă obișnuiți puțin cu ideea corpullui său fabricat din policarbonat , dar PUC-30 ofera un sound minunat in momentul interpretării. Cu alte cuvinte plastic fantastic!

Designul colorat de pe fața frontală a lui PUC-30 iti atrage atentia imediat in mod placut. Există mai multe modele disponibile: pantera neagră, b / w cu vultur craniu, mufă de legătură cu craniu, craniu cu pălărie de legătură, aur aztec, schelet junior, palmier roz, hawaii portocaliu, hawaii verde, negru cu flăcări, negru cu roșu stea, curcubeu de inimi, smileys galben și albastru, dame galbene smiley, fața albastră, fractale roz.

Raportul preț / calitate al PUC-30 este mult mai bun comparativ cu competiția sa din lemn.
Flanșa este construită din ABS cu freze integrate. Acest lucru este superior panglicilor de lemn vopsite în stare brută pe care le vedeți în mod obișnuit pe alte ukuleles ieftine. Un alt avantaj al panoului este faptul că acesta este precizat făcut și turnat într-o singură bucată, astfel încât să nu fie așezate în mod grav sau dur, și o intonație foarte precisă a gâtului.

Korala PUC-30 este un super ukulele pentru începători: preț mic, dar durabil. Cheite metalice sunt singurul lucru care împiedică PUC-30 să fie complet rezistent la apă.

Un cantaret experimentat poate să se distreze și cu PUC-30. Se poate călători cu ușurință fiind foarte rezistenta la lovituri.

De PUC-30 se abate de la normă, dar surprinde pozitiv toată lumea. Sună minunat, arată misto și dacă puteți ține capul din apă, puteți chiar să faceți o baie cu el.
Nicio recenzie
Product added to wishlist
Product added to compare.

Folosim cookies pentru a-ti oferi cea mai buna experienta pe website-ul nostru. Accepta pentru a continua.